Tuesday, April 20, 2010

say no to sleep


smlm, sebab gara-gara nak tgk Barcelona vs Inter Milan sangat, aku tak tidur sampai la sekarang.. (aiyoyo, ape nak jadi nie).. tak tahulah mane dapat virus ni, ni msti dari abang2 dan adik2 aq yang mengajar aq tengok bola lagi.. tula, sape suruh korang conquer tv. kan aq pun dah terkena demam bola ni.. sementara nak tunggu perlawanan tu, aq sempat lagi tgk drama My Girl.. (the drama is so funny, and right now it'll be so sad)

aq nasihatkan kepada semua, jgnlah ikut perangai aq ni, yang tak tido semata-mata nak tengok bola.. (ni dah macam boys, taw x).. tapi apa kebaikannya eh?? hmm, practice nak jadi doktor nanti.. jadi doktor nanti mmg kena berkorban apa sahaja, termasuk waktu tidur!!!

Adakah aq sudah mampu untuk menghadapi segala onak duri yang mendatang?? anda bagaimana pula?? insya'Allah, aq masih mencari.. (cari ape???) yang penting, tekadkan azam untuk menempuh segala hari yang mendatang...
princess note: not all days like this, only certain days..

3 comments:

Ahmad Sharil said...

lawanyer blog ni...
unik..
macam blog transexual,
hehe..
ader bola,katak,berlian..

my girl!!
aq un tgok,
aq ader cd lagu2 dyer..
besh!

izzah amirah said...

haha..fadno since when u are really interested in bola?
haha..watever..new hobby ke?
well actually i cant wait to watch fifa world cup..
hehe..and i have already download the fifa world cup theme song..waving flag..
nice song!!..
hehe..

princess ilah said...

sharil, ko gdik la, ktuk blog aq yg lawa n cun nie..

izzah, sme la.. new hobby kot.. but kalo match yg best2 je bru x tdo.. hehe.. yeah, world cup!!!